Pelancaran fasa pertama Londoner Macao 8 Feb kata Sands China
Toto

Pelancaran fasa pertama Londoner Macao 8 Feb kata Sands China

Fasa pertama resort kasino Macau yang baru dijenamakan semula iaitu Londoner Macao akan dilancarkan pada 8 Februari, kata penganjur hartanah itu Sands China Ltd, mengumumkan pada Khamis.

Syarikat itu berkata rombakan itu mewakili pelaburan AS$1.9 bilion, dengan https://newspaperinnovation.com Londoner Macao dibuka “secara progresif” sepanjang tahun ini.

Ia menambah fasa pembukaan termasuk menara penginapan berjenama baru sebagai Londoner Hotel (digambarkan dalam rendering artis), restoran baharu dan beberapa tarikan bertemakan London. Kemudahan fasa pertama ini akan dibuka dalam suku pertama, menurut pengumuman terbaru syarikat itu.

Tawaran Londoner Macao yang akan diperkenalkan secara berperingkat sepanjang tahun ini termasuk penginapan di Londoner Hotel, yang dijenamakan sebagai Suites by David Beckham. Bekas pemain bola sepak Britain itu telah https://retrobazar.com/ bertindak sebagai duta jenama untuk kumpulan Las Vegas Sands Corp, ibu bapa Sands China.

Turut akan dilancarkan tahun ini ialah Londoner Court – dahulunya dikenali sebagai St. Regis Tower Suites – dan digambarkan sebagai kemudahan semua suite yang mewah; dan pusat beli-belah yang direka semula di resort itu, Shoppes at Londoner, dan tempat hiburan yang dikenali sebagai Londoner Arena, kata Sands China.

Bilik-bilik tetamu Hotel Londoner tersedia untuk penginapan dari hari Jumaat (22 Januari) dan seterusnya, kata Sands China pada bulan Disember. Tempahan untuk bilik tersebut dibuka pada bulan Disember, menurut halaman web rasmi resort dan akaun media sosial yang berkaitan.

Pelancaran fasa pertama Londoner Macao hanya beberapa hari sebelum Tahun Baharu Cina, yang jatuh pada 12 Februari. Majlis Negeri China telah menetapkan tempoh cuti Tahun Baharu Cina akan datang bermula dari 11 hingga 17 Februari termasuk.

Kadar setiap malam untuk suite Londoner Hotel untuk dua orang adalah sebanyak HKD5,500-plus (AS$709) bermula dari hari keempat cuti, pada 14 Februari hingga 17 Februari, menunjukkan enjin tempahan rasmi hartanah tersebut , berdasarkan carian sampel pada hari Khamis oleh GGRAsia.

“Seluruh syarikat tidak sabar-sabar menjangkakan pelancaran destinasi bertema terbaharu kami – The Londoner Macao,” presiden Sands China, Wilfred Wong Ying Wai, dipetik sebagai berkata dalam komen yang disertakan dalam pengumuman Khamis.

Firma itu berkata ia telah menganjurkan perhimpunan ahli kakitangan sebelum https://www.meteopassion.com/ pelancaran hartanah yang dirombak itu. Ia menambah bahawa “pasukan pembukaan” hartanah itu akan terdiri daripada “lebih daripada 5,700” orang.

Kakitangan Sands China telah menerima latihan mengenai topik termasuk “budaya perkhidmatan Londoner Macao, standard perkhidmatan Forbes, pengetahuan produk dan perkhidmatan untuk Londoner Macao, serta budaya dan sejarah British,” tambah firma itu.